Despre Formatia Albatros

Formatiei Albatros

Istoria acestei formatii incepe in anul 1990 cand Cristian Lapadat a pus bazele renumitei formatii ALBATROS alaturi de Marian Melcescu , Valentin Iacob si Naste din Berceni acestia fiind cei mai reprezentativi si creativi membrii ai trupei

In aceasta componenta de baza formatia s-a bucurat de un enorm succes cu noul stil muzical pe care a reusit sa-l introduca pe piata la ceea vreme.

Au urmat o serie de turnee,, unde se adunau mii de spectatori care umpleau stadioanele sau salile de spectacol, avand si cate trei reprezentatii pe zi. Era ceva de neimaginat dar totusi real sa ajungem cea mai cunoscuta si populara trupa a momentului.

O data cu trecerea timpului cerintele de a aborda si alte genuri de muzica au fost tot mai necesare, hotarand sa facem o schimbare si sa aducem noi membri in formatie, reusind in momentul de fata datorita experientei istrumentistilor, calitatii vocale a solistilor dar si dotarii tehnice sa abordam un vast si variat repertoriu si sa creem o atmosfera de neuitat la evenimentul dumneavoastra...

 

Rezervarea definitiva a datei evenimentului se va face doar in momentul confirmarii unei intalniriunde vom putea stabili impreuna toate detaliile legate de acesta.