Serviciile Formatiei Albatros

Formatiei Albatros

Doriti o petrecere reusita...?

Este traditional sa ai lautari la nunta. Este spectacolul oferit de muzica live. O formatie poate interactiona cu publicul si poate crea o atmosfera cu adevarat de petrecere. Invitatii se asteapta ca formatia sa le faca pe plac si sa cante melodii pe care ei le cunosc de ani de zile. Lipsa unei formatii poate da impresia ca ceva este artificial, cheful si pornirile invitailor fiind astfel inhibate. O formatie profesionista trebuie sa "simta invitatii" si ceea ce este cel mai important sa nu neglijeze nici un invitat indiferent de varsta sau categoria sociala , sa cante melodii si pentru cei batrani, dar sa-i distreze si pe cei tineri deoarece toti invitatii au venit cu un singur gand...sa se simta bine.

De muzica va depinde in cea mai mare masura distractia celor care participa la evenimentul dumneavoastra. Oamenii apreciaza bautura si mancarea dar fara putina atmosfera, o petrecere nu are nici un farmec. O formatie are avantajul ca incinge mai bine atmosfera prin faptul ca se canta LIVE. Experienta dobandita in "cantari" de-a lungul anilor ne-a ajutat sa avem un repertoriu foarte bogat care garanteaza distractia invitatilor dumneavoastra. Deasemenea o foarte mare importanta o are si dotarea tehnica, de care dispunem (instrumente,lumini si sonorizare de ultima generatie) care ne permite sa facem din evenimentul dumneavoastra ,un adevarat spectacol.

Formatia Albatros susține în Bucureşti şi în ţară show-uri 100% live la petreceri private, nunţi, botezuri, party corporate cu muzica anilor 60-70 şi până la hiturile din zilele noastre . Repertoriul nostru este foarte variat, abordand o gama larga de stiluri şi genuri. Muzica noastra este actualizata in functie de aparitii si de cerintele dumneavoastra. Cantam de toate, pentru toti (muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara), transformand evenimentul la care suntem invitati intr-unul de neuitat.


Daca vreti ca evenimentul la care ati visat sa devina realitate, nu ezitati sa ne contactati formatia !!!Rezervarea definitiva a datei evenimentului se va face doar in momentul confirmarii unei intalniriunde vom putea stabili impreuna toate detaliile legate de acesta.