FORMATIE NUNTA BUCURESTI

Formatie de nunta in Bucuresti, botez și evenimente private

Cauti o formatie de nunta in Bucuresti?

Aveți întrebări?

Vorbiți cu noi pe Whatsapp!

Daca aveti nevoie de o formatie de nunta Bucuresti sau doriți o altfel de colaborare, suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Sunați la 0765.500.310, 0767.411.548 sau completați formularul de contact și un membru al Formației Albatros din Bucuresti vă va contacta în foarte scurt timp.

FORMULAR DE CONTACT

1

30 DE ANI DE EXPERIENTA

Se apropie data evenimentului tău si dorești să-ți surprinzi invitații cu o formație de nunta ? Vrei să diversifici seara  nunții cu o trupă de muzică live uimitoare? Când cauți pe internet ‘’formație nuntă București” Formația Albatros este o alegere înțeleaptă. Datorită experienței noastre de 30 de ani ca formație nuntă în București am reușit să fim preferați și recomandați  ca fiind o formație de nunta care știe cum să îmbine muzica și distracția la o nuntă.  

2

 REPERTORIU DIVERSIFICAT

Când pui suflet și pasiune în ceea ce faci, totul îți iese perfect. Ca formație de nuntă ]n Bucuresti, ne adaptăm invitaților și le îndeplinim toate preferințele muzicale. Fie că este vorba de muzică populară, lăutarească, muzică de petrecere, muzică grecească, sârbească, arăbească sau muzică ușoară, blues, până la cele mai noi hituri. În acest fel, noi avem rețeta câștigătoare pentru o nuntă perfectă.

3

CANTAM 100% LIVE

Showul muzical oferit de Formația Albatros transformă evenimentul într-o atmosferă de neuitat, dans și distracție, râs și bucurie. Spectacolul Formației Albatros este o gamă nesfârșită de emoții pe care doar trupele de nuntă adevărate și muzica live le pot oferi. Sarcina trupei este de a face petrecerea strălucitoare și de neuitat, de a oferi bucurie tuturor, indiferent de vârstă și gust.

4

RINGUL DE DANS VA FI PLIN

Prin felul în care transmitem muzica, când suntem invitați ca formație nuntă București de fiecare dată reușim să facem ca ringul de dans să devină neîncăpător. Suntem profesioniști  în domeniul artistic și ca formație de nuntă București ne dedicăm activitatea muzicală exclusiv pentru satisfacția voastră și a invitaților. Interacționăm permanent cu invitații pe tot parcursul evenimentului, oferindu-le tot timpul muzica pe care o doresc.

FORMAȚIE DE NUNTĂ CU RECOMANDĂRI DE 5 STELE

pret formatie nunta

Mulțumim mult formației Albatros din București pentru atmosfera creată la nunta noastră. Toată noaptea am dansat și ne-am distrat împreună cu invitații! Sunteți cea mai bună formație de nuntă pe care am întâlnit-o.

Cu drag, Elena și Cosmin

5/5
formatie nunta contact

Dorim să mulțumim tuturor membrilor  trupei Albatros. Suntem fericiți că am fost inspirați să vă alegem ca formație de nuntă la evenimentul nostru. Ați știut să creați o atmosferă de vis și toți invitații ne-au felicitat pentru alegerea făcută. Bianca & Gelu Costache

5/5
formatii muzica

Cea mai bună formație de nuntă! Vă mulțumim pentru distracția oferită. Orchestra și soliștii au uimit toți invitații care dimineață nu voiau să mai plece. Am avut o nuntă absolut minunată!!! Recomandăm cu încredere tuturor Formația Albatros din București! Fam. Marin

5/5
top-formatii-nunta

Sunteți o trupă fantastică care merită cu adevărat cele mai bune laude! Ne-am distrat enorm. Ați făcut cea mai frumoasă petrecere pentru noi și invitații noștri. Părinții noștri aproape că au plâns de emoție și bucurie când ați cântat melodiile voastre. Sunt melodiile lor preferate.  Maria și Andrei

5/5
recomandari formatii nunti

Dorim să vă mulțumim pentru tot. Am rămas impresionați de atmosfera pe care au creat-o.Toți au fost profesioniști, toată lumea ne-a felicitat pentru alegerea făcută! Sunteți cea mai bună formație de nuntă pe care am văzut-o.

Andreea și Ciprian

5/5

Formația Albatros este una dintre cele mai reprezentative și longevive trupe din România, fiind inființată în anii 90.

Am atras interesul publicului ca formatie nunta Bucuresti prin lansarea unui gen muzical nou la acea vreme, interpretând melodiile proprii într-un stil absolut original.

Succesul Formației Albatros din București cu acest nou stil de interpretare a propulsat rapid formația în topul preferințelor românilor ca formatie nunta Bucuresti

Cateva dintre melodiile care au consacrat Formatia Albatros din Bucuresti sunt: S-a marit armata, In ziua liberarii, Dor de casa si celebra melodie Bucuresti, Bucuresti .

Datorită acestui stil original Formația Albatros a fost și este printre cele mai căutate trupe de muzică sau formație nuntă Bucuresti

Datorită experienței acumulată în timp și succesului pe care
l-am avut la miile de concerte susținute, am fost solicitați și am primit foarte multe recomandări pozitive ca formație de nuntă Bucuresti, devenind una dintre cele mai solicitate formatii de nunta.

Formatia Albatros a fost invitata sa cante in cadrul unor evenimente deosebite ce au avut loc in multe dintre locatiile din Bucuresti printre care amintim: – Hotel Marriot Bucuresti, Hotel Ramada-Bucuresti, Hotel Hilton-Bucuresti, Cristal Ballrooms-Bucuresti, Aristocrat Ballrooms-Bucuresti, Hotel Crown Plaza-Bucuresti, Hotel Hornet-Bucuresti, Jubile Ballrooms-Bucuresti, Palatul Ghica Tei-Bucuresti, Imperial ONE-Bucuresti, Velveto Ballrooms-Bucuresti, Militari Residence, Ballroom-Bucuresti, Belvedere Grand Ballroom- Bucuresti, Celebration Ballroom-Bucuresti, RIN Grand Hotel-Bucuresti

formatie bucuresti nunta
formatie-nunta bucuresti recomandari

Aveți întrebări?

Vorbiți cu noi pe Whatsapp!

Dacă aveți nevoie de o formație de nuntă în București sau doriți o altfel de colaborare, suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări. Sunați la 0765.500.310, 0767.411.548 sau completați formularul de contact și un membru al Formației Albatros din București vă va contacta în foarte scurt timp.

FORMULAR DE CONTACT