FORMATIE NUNTA BUCURESTI

Formatie Nunta Bucuresti cu recomandari de 5 stele

Cauti o formatie de nunta in Bucuresti?

FORMATIE NUNTA BUCURESTI CU RECOMANDARI DE 5 STELE

pret formatie nunta

Multumim mult formatiei Albatros din Bucuresti pentru atmosfera creata la nunta noastra. Toata noaptea am dansat si ne-am distrat impreuna cu invitatii! Sunteti cea mai buna formatie de nunta pe care am intalnit-o.

Cu drag, Elena si Cosmin

5/5
formatie nunta contact

Dorim sa mulțumim tuturor membrilor  trupei Albatros. Suntem fericiti că am fost inspirati sa va alegem ca formatie de nunta la evenimentul nostru. Ati stiut sa creati o atmosfera de vis si toti invitatii ne-au felicitat pentru alegerea facuta. Bianca & Gelu Costache

5/5
formatii muzica

Cea mai buna formatie de nunta! Va multumim pentru distractia oferita. Orchestra si solistii au uimit toti invitatii care dimineata nu voiau sa mai plece. Am avut o nunta absolut minunata!!! Recomandam cu incredere tuturor Formatia Albatros din Bucuresti! Fam. Marin

5/5
top-formatii-nunta

Sunteti o trupa fantastica care merita cu adevarat cele mai bune laude! Ne-am distrat enorm. Ati realizat cea mai frumoasa petrecere pentru noi si invitatii nostri. Parintii nostri aproape ca au plans de emotie si bucurie cand ati cantat melodiile voastre. Sunt melodiile lor preferate. Maria si Andrei

5/5
recomandari formatii nunti

Dorim sa va multumim pentru tot. Am ramas impresionati de atmosfera pe care ati creat-o.Toti au fost profesionisti, toata lumea ne-a felicitat pentru alegerea facuta! Sunteti cea mai buna formatie de nunta pe care am vazut-o.

Andreea si Ciprian

5/5

1

30 DE ANI DE EXPERIENTA

Se apropie data evenimentului tau si doresti sa-ti surprinzi invitatii cu o formatie de nunta ? Vrei sa diversifici seara  nunții cu o trupa de muzică live uimitoare? Cand cauti pe internet ‘’formatie nunta Bucuresti” Formatia Albatros este o alegere inteleapta. Datorita experientei noastre de 30 de ani ca formatie de nunta reusit sa fim preferati si recomandati  ca fiind o formatie de nunta care stie cum sa imbine muzica si distractia la o nunta. 

2

 REPERTORIU DIVERSIFICAT

Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, totul iti iese perfect. Ca formatie de nunta in Bucuresti, ne adaptam invitatilor si le indeplinim toate preferintele muzicale. Fie ca este vorba de muzica populara, lautareasca, muzica de petrecere, muzica greceasca, sarbeasca, arabeasca sau muzica usoara, blues, pana la cele mai noi hituri. In acest fel, noi avem reteta castigatoare pentru o nunta perfecta.

3

CANTAM 100% LIVE

Showul muzical oferit de Formatia Albatros transforma evenimentul intr-o atmosfera de neuitat, dans si distractie, ras si bucurie. Spectacolul Formatiei Albatros este o gama nesfarsita de emotii pe care doar trupele de nunta adevarate si muzica live le pot oferi. Sarcina trupei este de a face petrecerea stralucitoare si de neuitat, de a oferi bucurie tuturor, indiferent de varsta si gust.

4

RINGUL DE DANS VA FI PLIN

Prin felul in care transmitem muzica, cand suntem invitati ca formatie nunta Bucuresti de fiecare data reusim sa facem ca ringul de dans sa devina neincapator. Suntem profesionisti  în domeniul artistic si ca formatie de nunta Bucuresti ne dedicam activitatea muzicala exclusiv pentru satisfactia voastra si a invitatilor. Interactionam permanent cu invitatii pe tot parcursul evenimentului, oferindu-le tot timpul muzica pe care o doresc.

Formatia Albatros este una dintre cele mai reprezentative si longevive trupe din Romania, fiind infiintata in anii 90.

Am atras interesul publicului ca formatie nunta Bucuresti prin lansarea unui gen muzical nou la acea vreme, interpretand melodiile proprii într-un stil absolut original.Succesul Formatiei Albatros din Bucuresti cu acest nou stil de interpretare a propulsat rapid formatia în topul preferintelor romanilor ca formatie nunta Bucuresti. Cateva dintre melodiile care au consacrat Formatia Albatros din Bucuresti sunt: S-a marit armata, In ziua liberarii, Dor de casa si celebra melodie Bucuresti, Bucuresti. Datorita acestui stil original Formatia Albatros a fost si este printre cele mai cautate trupe de muzica sau formatie nunta Bucuresti

Datorita experientei acumulata in timp si succesului pe care
l-am avut la miile de concerte sustinute, am fost solicitati si am primit foarte multe recomandari pozitive ca formatie de nunta Bucuresti, devenind una dintre cele mai solicitate formatii de nunta.

Formatia Albatros a fost invitata sa cante in cadrul unor evenimente deosebite ce au avut loc in multe dintre locatiile din Bucuresti printre care amintim: – Hotel Marriot Bucuresti, Hotel Ramada-Bucuresti, Hotel Hilton-Bucuresti, Cristal Ballrooms-Bucuresti, Aristocrat Ballrooms-Bucuresti Hotel Crown Plaza-Bucuresti, Hotel Hornet-Bucuresti, Jubile Ballrooms-Bucuresti, Palatul Ghica Tei-Bucuresti, Imperial ONE-Bucuresti, Velveto Ballrooms-Bucuresti, Militari Residence Ballroom-Bucuresti, Belvedere Grand Ballroom- Bucuresti, Celebration Ballroom-Bucuresti, RIN Grand Hotel-Bucuresti.

formatie bucuresti nunta
formatie-nunta bucuresti recomandari

Daca aveti nevoie de o formatie de nunta in Bucuresti sau doriti o altfel de colaborare, suntem aici pentru a va raspunde la intrebari. Sunati la 0765.500.310, 0767.411.548 sau completati formularul de contact si un membru al Formatiei Albatros din Bucuresti va va contacta in foarte scurt timp.

Aveti intrebari?

Vorbiti cu noi pe Whatsapp!

FORMULAR DE CONTACT