FORMATIE NUNTA CONSTANTA

Formatie de nunta in CONSTANTA, botez și evenimente private

Cauți o formatie de nunta în Constanta?

Aveti întrebari?

Vorbiti cu noi pe Whatsapp!

Dacă aveți nevoie de o formatie de nunta Constanta sau doriti o altfel de colaborare, noi  suntem aici pentru a va raspunde la intrebari. Sunați la 0765.500.310, 0767.411.548 sau completati formularul de contact si un membru al Formatiei Albatros din Bucuresti va va contacta in foarte scurt timp.

FORMULAR DE CONTACT

1

30 DE ANI DE EXPERIENTA

Se apropie data evenimentului tau si doresti sa-ti surprinzi invitatii cu o formatie de nunta ? Vrei sa diversifici seara  nuntii cu o trupa de muzica live uimitoare? Când cauti pe internet ‘’formatie nunta Constanta” Formația Albatros este o alegere inteleapta. Datorita experientei noastre de 30 de ani ca formatie de nunta reusit sa fim preferati si recomandati  ca fiind o formatie de nunta care stie cum sa imbine muzica și distractia la o nunta. 

2

 REPERTORIU DIVERSIFICAT

Cand pui suflet și pasiune în ceea ce faci, totul îti iese perfect. Ca formatie de nunta in Bucuresti, ne adaptam invitatilor si le indeplinim toate preferintele muzicale. Fie ca este vorba de muzica populara, lautareasca, muzica de petrecere, muzica greceasca, sarbeasca, arabeasca sau muzica usoara, blues, pană la cele mai noi hituri. In acest fel, noi avem reteta castigatoare pentru o nunta perfecta.

3

CANTAM 100% LIVE

Showul muzical oferit de Formatia Albatros transforma evenimentul intr-o atmosfera de neuitat, dans si distractie, ras si bucurie. Spectacolul Formatiei Albatros este o gama nesfarsita de emotii pe care doar trupele de nunta adevarate si muzica live le pot oferi. Sarcina trupei este de a face petrecerea stralucitoare si de neuitat, de a oferi bucurie tuturor, indiferent de varsta si gust.

4

RINGUL DE DANS VA FI PLIN

Prin felul in care transmitem muzica, cand suntem invitati ca formatie nunta Constanta de fiecare data reusim sa facem ca ringul de dans sa devina neincapator. Suntem profesionisti  în domeniul artistic si ca formatie de nunta Constanta ne dedicam activitatea muzicala exclusiv pentru satisfactia voastra si a invitatilor. Interactionam permanent cu invitatii pe tot parcursul evenimentului, oferindu-le tot timpul muzica pe care o doresc

FORMATIE DE NUNTA CU RECOMANDARI DE 5 STELE

formatii-nunta-pret-constanta

Mulțumim mult formației Albatros din București pentru atmosfera creată la nunta noastră. Toată noaptea am dansat și ne-am distrat împreună cu invitații! Sunteți cea mai bună formație de nuntă pe care am întâlnit-o.

Cu drag, Elena și Cosmin

5/5
formatii-nunta-constanta-4000-euro

Dorim să mulțumim tuturor membrilor  trupei Albatros. Suntem fericiți că am fost inspirați să vă alegem ca formație de nuntă la evenimentul nostru. Ați știut să creați o atmosferă de vis și toți invitații ne-au felicitat pentru alegerea făcută. Bianca & Gelu Costache

5/5
formatii-nunta-constanta-3000-euro

Cea mai bună formație de nuntă! Vă mulțumim pentru distracția oferită. Orchestra și soliștii au uimit toți invitații care dimineață nu voiau să mai plece. Am avut o nuntă absolut minunată!!! Recomandăm cu încredere tuturor Formația Albatros din București! Fam. Marin

5/5
formatie-pret-constanta

Sunteți o trupă fantastică care merită cu adevărat cele mai bune laude! Ne-am distrat enorm. Ați făcut cea mai frumoasă petrecere pentru noi și invitații noștri. Părinții noștri aproape că au plâns de emoție și bucurie când ați cântat melodiile voastre. Sunt melodiile lor preferate.  Maria și Andrei

5/5
formatii nunta constanta band

Dorim să vă mulțumim pentru tot. Am rămas impresionați de atmosfera pe care au creat-o.Toți au fost profesioniști, toată lumea ne-a felicitat pentru alegerea făcută! Sunteți cea mai bună formație de nuntă pe care am văzut-o.

Andreea și Ciprian

5/5

Formatia Albatros este una dintre cele mai reprezentative și longevive trupe din Romania, fiind infiintata în anii 90.  Am atras interesul publicului ca formatie nunta Constanta prin lansarea unui gen muzical nou la aceea vreme, interpretand melodiile proprii intr-un stil absolut original. Succesul Formatiei Albatros din Bucuresti cu acest nou stil de interpretare a propulsat rapid formatia în topul preferintelor romanilor ca formatie nunta Constanta. Cateva dintre melodiile care au consacrat Formatia Albatros din Bucuresti sunt: S-a marit armata, In ziua liberarii, Dor de casa si celebra melodie Bucuresti, Bucuresti. Datorita acestui stil original Formatia Albatros a fost si este printre cele mai cautate trupe de muzica sau formatie nunta Constanta

Datorita experientei acumulata in timp si succesului pe care l-am avut la miile de concerte sustinute, am fost solicitati si am primit foarte multe recomandari pozitive ca formatie de nunta Constanta, devenind una dintre cele mai solicitate formatii de nunta.

Formatia Albatros a fost invitata sa cante in cadrul unor evenimente deosebite ce au avut loc in multe dintre locatiile din Constanta printre care amintim: Richmond Events Constanta, Restaurant Aurora Mamaia Constanta, Restaurant Ardealul Constanta, Restaurant Sirena Constanta, Restaurant Adrys Constanta, Restaurant Lira Pacific Constanta, Restaurant Bavaria Blu Mamaia Constanta, Nevada Constanta, Siret Ballroom Mamaia Constanta, Restaurantul Amore Constanta, Ramada by Wyndham Constanta, Galla Ballroom Constanta, Grand Cuccina Constanta, Restaurant Delfinul Constanta, Kupolla Events Mamaia Constanta, Marina Regia Residence Constanta, La Scoica Land Constanta, Queen Ballroom Constanta, Del Mar Constanta.

formatie bucuresti nunta
formatie-nunta bucuresti recomandari

Aveți întrebări?

Vorbiți cu noi pe Whatsapp!

Daca aveti nevoie de o formatie de nunta in Constanta sau doriti o altfel de colaborare, suntem aici pentru a va raspunde la intrebari. Sunati la 0765.500.310, 0767.411.548 sau completati formularul de contact si un membru al Formatiei Albatros din Bucuresti va va contacta in foarte scurt timp.

FORMULAR DE CONTACT