TRUPĂ DE MUZICĂ LIVE

FORMAȚIA ALBATROS

VREI SĂ VORBEȘTI CU TRUPA DE MUZICĂ ALBATROS?

30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

CALITATE ȘI SERIOZITATE

GENERĂM STARE DE BINE

Contactează Trupa de Muzică Albatros

Telefon: 0765.500.310

Telefon: 0767.411.548

Știm căt de important este evenimentul dumneavoastră și este normal să aveți multe întrebări! De aceea, vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebare. Între timp, puteți citi mai jos câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări care ni s-au adresat de-a lungul timpului. Puteți folosi formularul de contact sau puteți să ne telefonați la numerele afișate mai sus.

Chiar dacă este vorba de nuntă, botez, sau petrecere corporate, întotdeauna repertoriul este ales cu grijă în funcție de preferințele invitaților. De obicei cântam toate genurile de melodii de la muzică de petrecere, hore, sârbe, muzică ușoară românească și internațională, până la cele mai noi hituri sau cover-uri internaționale. 

Da, întodeauna este o adevarată plăcere sa asculți o muzică plăcută în timp ce servești masa.

Trupa Albatros va interpreta piese cunoscute la un nivel sonor scăzut, astfel încât atmosfera să fie ideală pentru servirea mesei.

Avem un sistem de sunet foarte performant, de ultimă generație. Acesta asigură un sunet de o deosebită calitate.

Da, Trupa Albatros poate învăța orice melodie pe care nu o are în repertoriu, dar vă rugăm să ne contactați din timp pentru acest lucru.

Da, Formația Albatros poate pune la dispoziție sistemul de sunet și microfoane dacă un invitat vrea să țină un discurs sau să cânte o melodie acompaniat de formație.

Formatia Albatros va cânta pe toată durata evenimentului în reprize de aproximativ 45-60 de minute. Pauzele sunt de 15 minute, pentru a da posibilitatea invitaților să respire și să se odihnească puțin înainte de a se distra din nou pe ringul de dans.

Ultimele detalii le punem la punct împreună cu viitorii miri, cu cel putin 3 săptămâni înainte. Atunci vom stabili toată cronologia evenimentului.

Când rezervați trupa de muzică Albatros, trebuie să plătiți un avans de 25% din valoarea sumei finale. Restul sumei se va achita în ziua în care se va desfășura evenimentul, după terminarea acestuia.